Paras Versio Minusta

Juuret ja Siivet -valmennusmatkat

Paras Versio Minusta, on ajattelutapa ja konkreettinen syväsukellus omaan sisäiseen maailmaan ja sydämessä uinuvaan tietoon ja viisauteen.  Menetelmä tarjoaa sinulle oivan mielen työkalun pysähtyä itsesi äärelle, sekä matkata tulisen lempeästi sydämesi tietoisuuteen. Matkan tarkoituksena on johdattaa sinut löytöretkelle tiedostamattoman mielesi sopukoihin oman itsetuntemuksen vahvistamiseksi.

Tällä matkalla, sinulla on täysi vapaus irrottautua mielesi kahleista ja sen aikaansaamista ongelmista. Läpivalaisemme isoimmat elämän teemat kuten: (ihmissuhteet, raha, terveys, työ ja niihin liittyvät vinoumat. Omassa luonnollisessa rytmissä saat kasvaa ja kehittyä, sekä muuntaa nuo mielen valheet uudeksi totuudeksi.  Kohtaamalla itsesi hyväksyen, voit kokea aidosti elämän iloa, pyyteetöntä rakkautta ja kiitollisuutta. Näin ollen sinun on myös helpompi elää vapaudessa, sisäisessä rauhan tilassa sekä luoda sieltä käsin todellisuuttasi. Luota, elämä kantaa kyllä!

Menetelmä koostuu meditatiivisista tarinoista, vuorovaikutteisesta keskustelusta sekä erilaisista harjoituksista.

Tervetuloa mukaan sydämen matkalle!

Ajattelutapa on täysin turvallinen ja sopii kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Olit sitten aloittelija tai jo pidemmän matkaa kulkenut matkaaja.

HUOM! Paras Versio Minusta -ajattelutapa on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämä ei ole lääketieteellinen hoitomuoto, eikä korvaa mahdollisia lääketietellisiä hoitoja.

 

 

 

Juuret & Siivet - henkilökohtainen valmennusmatka

Juuret on syväsukellus omaan itseen ja niihin itsesi kohtiin, mitkä pitävät sinut vielä jumissa ikuisuusongelmissa. Häpeä auttaa sinua piirtämään rajat. Suru on kunniavieras ja lohduttaa sinua päästäänään irti. Pelko osoittaa väkevästi ne kohdat sinulle, missä rohkeus on avain muutokseen. Kateus kertoo sinulle oman arvostuksesi tason. Viha on paine, joka muuttaa elämänvoimasi rakentavaksi. Kun olet tehnyt matkan sisimpään, todelliseen itseesi, pääset sydämestäsi käsin ammentamaan elämääsi uudenlaista viisautta, rakkautta, runsautta ja voimaa. Kun olemme purkaneet mielen rajoitteita itsessämme, on aika vahvistaa omaa sisäistä valoamme ja tunnistaa merkitykselliset arvot elämässmme.

Siivet on kevyempi kohtaaminen aidon itsesi kanssa. Tarina alkaa aidon ilon tunnistamisella,mikä johdattaa sinut onnellisuuden lähteille. Rakkaus avaa sinulle portin myötätuntoon ja kiitollisuus tekee lempeästi tilaa läsnäololle. Vapaus luo sielulle tilaa elää sinun totuuttasi. Rauha toimii siltana hyväksymiselle, mikä on kaiken luomisen pyhä tila.Olet tehnyt matkan sisimpään, todelliseen itseesi. Sydämestä käsin pääset ammentamaan elämääsi uudenlaista viisautta, rakkautta, runsautta ja voimaa.

Juuret ja siivet on 4kk matka todelliseen itseesi. Valmennus on henkilökohtainen ja luottamuksellinen kohtaaminen, keskustelua sinun elämästä. Valmennus toteutetaan livenä minun luona Imatralla tai etänä Teamsin välityksellä. Neljän kuukauden ajan minä toimin sinun matkaoppaanasi ja autan sinua ymmärämään todellisen potentiaalisi.  Valmennus on pitkäjänteinen matka. Se on uuden ajattelutavan synnyttämistä sekä muutoksien tekemistä konkreettisesti.

Yksi oivallus voi muuttaa kaiken.

Valmennukset toteutetaan joka toinen viikko ja joka toiselle viikolla saat harjoituksia kokonaisuuden tueksi.  Kokonaisuudessa henkilökohtaista valmennusta tulee 8 x 60 min. Jokaiseen valmennuskertaan sisältyy aina meditatiivinen tarina, vuorovaikutteista keskustelua sekä harjoitus kokonaisuuden tueksi. Jokaisesta valmennuskerrasta sinulle jää aina tallenne, mihin voit tarvittaessa palata uudelleen.

Näin ollen prosessi etenee sopivassa tahdissa, missä sinulle jää aikaa sekä tilaa erilaisille pohdinnoille ja omalle henkiselle kasvulle. Matka on syvääluotava prosessi itsetuntemuksen äärelle. Oletko sinä valmis kohtaamaan todellisen itsesi ja löytämään todellisen potentiaalisi?

Sinun matkasi voidaan aloittaa jo tänään!

Valmennukseen pääset varaamalla aloitusajan taru.astikainen1980@gmail.com tai soittamalla minulle 050 347 3668.

Valmennuksen hinta on 444€  (ovh 480€) jonka voi maksaa myös neljässä erässä eli 4 x 111€.

Bonuksena saat valmennuksen lisäksi Sisäinen ihmettelijä meditatiivisentarinan. (Arvo 15,90€)

 

 

Osta valmennusmatka täältä

 

Voit valita kokonaisuudesta myös lyhyemmän matkan.

Näin valmennuskokonaisuus puolittuu eli matkan kesto on 2kk. Valmennukset toteutetaan joka toinen viikko ja joka toiselle viikolla saat harjoituksia kokonaisuuden tueksi.  Kokonaisuudessa henkilökohtaista valmennusta tulee 4 x 90 min.

Jokaiseen valmennuskertaan sisältyy aina meditatiivinen tarina, vuorovaikutteista keskustelua sekä harjoitus kokonaisuuden tueksi.

Jokaisesta valmennuskerrasta jää sinulle aina tallenne, mihin voit tarvittaessa palata uudelleen.

Valmennuksen hinta on 222€ (ovh 240 €) jonka voi maksaa myös kahdessa erässä eli 2 x 111€.

Bonuksena saat valmennuksen lisäksi Sisäinen ihmettelijä meditatiivisentarinan. (Arvo 15,90€)

 

Osta valmennusmatka täältä

 

 

Yksi sydämen matka

Kokonaisuudesta on vielä mahdollisuus valita vain yksi osio, mitä haluat sillä hetkellä käsitellä. Kokonaisuudessa valmennusta tulee 2 x 60 min ja siihen sisältyy aina meditatiivinen tarina, vuorovaikutteista keskustelua sekä harjoitus kokonaisuuden tueksi. Valmennuksesta jää sinulle aina tallenne, mihin voit tarvittaessa palata uudelleen.

Valmennuksen hinta 111€ (ovh 120€)

Bonuksena saat valmennuksen lisäksi Sisäinen ihmettelijä meditatiivisentarinan. (Arvo 15,90€)

 

Osta valmennusmatka täältä

 

 

Osiot mistä voit valita sinulle sopivimman ovat:

Häpeä - Piirtää rajat

Tämä sopii hyvin sinulle, jos koet elämssäsi rajattomuutta.  Et oikein osaa sanoa EI. Olet jatkuvasti muiden vaikutuspiirissä. Olet uupunut henkisesti ja fyysisesti.

Kateus - näyttää arvostuksen

Tämä sopii hyvin sinulle, jos koet elämässäsi arvottomuuden tunnetta. Olet riittämätön ja vaivut syyllisyyteen kaikissa tekemisissäsi sekä valinoissasi. Olet voimaton omassa elämässäsi. 

Pelko - mittaa rohkeuden

Tämä valmennus sopii hyvin sinulle, jos koet olevan jumissa ja paikoillaan elämässäsi.  Pelkäät jatkuvasti pahinta tapahtuvaksi. Kangistut kaavoihin ja rutiinit syövät ilosi. Kaipaat selkeää muutosta.

Suru -vapauttaa menneisyyden

Tämä valmennus sopii hyvin sinulle, jos koet olevasi kiinni menneisyydessä ja sen tapahtumissa. Pelkäätkö menettäväsi vielä jotakin? Mistä aidosti olet valmis päästämään irti ja menemään elämässäsi eteenpäin?

Viha - herättää elämänvoiman

Tämä valmennus sopii hyvin sinulle, jos jatkuvasti joudut toimimaan itseäsi ja omia arvojasi vastaan. Olet antanut itsestäsi liikaa, yli omien voimavarojen. Ärtymys on on herkässä ja pyrit jatkuvasti kontrolloimaan tulevaa.

Ilo - onnellisuuden edistäjä

Tämä valmennus sopii hyvin sinulle, jos haluat ymmärtää elämän yksinkertaisuuden. Haluat elää intohimon ja merkityksellisyyden kautta. Elää ja toteuttaa sinunnäköisiä valintoja. Haluat löytää elämäntehtäväsi?

Rakkaus - sydämen avaaja

Tämä valmennus sopii hyvin sinulle, jos olet valmis ja sitoutunut kuulemaan sydämen todellisen tarinan. Haluat palavasti oppia rakastamaan ja vastaanottamaan rakkautta. Olet valmis kohtaamaan pyhän parisuhteen ja luomaan elämääsi sydäntietoisuudesta käsin.

Kiitollisuus - tie läsnäoloon

Tämä valmennus sopii sinulle, kun haluat oppia elämän yksinkertaisuudesta ja sen lainalaisuuksista. Miten kiitollisuus toimii työkaluna kaiken luomisen perustana? Tämä valmennus avaa sinulle täysin uudenlaisen tietoisuuden. Runsauden manifestointia.

Vapaus - syväsukellus totuuteen

Tämä valmennus sopii sinulle, kun haluat sukeltaa intuitiivisen näkemisen ja aistimisen maailmaan. Yhdessä oivallamme, miten luoda yhteys omaan Superintuitioon sekä miten hyödyntää omaa intuitiota arjessa?

Rauha - portti hyväksymiseen

Tämä valmennus sopii sinulle, kun haluat vahvistaa omaa valoasi. Opit ymmärtämään miten kaikki tieto on jo sinussa. Sinun tehtävä on löytää kaikki tuo tieto itsestäsi ja käyttää sitä elämän luomiseen. Tämä osio opettaa sinulle syvää luottamusta itseesi.

 

Asiakas tarinoita,

"Tarun luona on ihana käydä ja joka kerta ajatukset ovat käynnin jälkeen selkeämmät ja ylimääräinen kohina vaimeampaa. Ihanaa levollisuutta, rauhan tunnetta ja luottamusta siihen, että asiat kulkevat oikeaan suuntaan! " Katja Hynynen, Stressfield Oy 2020”

“Tutustuin Taruun vuosia sitten. Vähän ennen sitä oli alkanut tämä minun ns. uusi elämäni ja tarvitsin jotakin näkökulmia, miten mennä eteenpäin. Olen saanut valtavasti rohkeutta, voimaa ja luottamusta itseeni Tarun valmennusten kautta. Hänen oma tarinansa antaa uskoa, toivoa ja uskallusta tehdä uudenlaisia valintoja ja päätöksiä risteyskohdissa ja muutostilanteissa. Tarun rauhallinen, lämmin ja empaattinen olemus rohkaisee olemaan aina sydän auki. “Siivous ja kotipalvelu Airas Satu, Satu Airas 2019”

“Taru on hyvin empaattinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Oman muutoksen ja myllerryksen keskellä olen saanut hyvin konkreettisia ohjeita ja neuvoja siitä, miten voin elämässäni mennä eteenpäin, kun en itse ole haasteellisessa tilanteessa löytänyt ratkaisuja. Yhdessä olemme matkaa kulkeneet jo vuosia ja edelleen olen yhteydessä Taruun, jos mieltäni jokin askarruttaa ja tarvitsen uudenlaisia näkökulmia” JH SaltyWellness, Jonna Hallikainen 2020”