Minun tarina

Olen Taru Astikainen, 41-vuotias kahden koululaispojan äiti sekä Taru Karoliina yrityksen yrittäjä. Tarjoan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, tunne- ja tietoisuustaitoihin profiloituvia valmennus, koulutus ja ohjelmapalveluita. Valmennukset perustuvat ratkaisukeskeiseen, luovaan sekä intuitiiviseen ajattelu- ja toimintamalliin. Palvelun tarkoitus on auttaa ihmisiä voimaantumaan ja löytämään vastauksia itsestään arkielämän ja työelämän tueksi. Autan sinua tunnistamaan ja vahvistamaan oman ydinosaamisen lisäksi muunlaistakin osaamista, sekä uudenlaisia taitoja ja kykyjä, jotta mm. omaa elämää voi kehittää oikeaan suuntaan.   

 Olen opiskellut erilaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä menetelmiä. Olen luontaishoitaja, intuitiivinen energiahoitaja, meditaatio-ohjaaja sekä koulutettu hieroja. Olen myös opiskellut  AMK –tason Matkailu ja ravitsemusalan Restonomi –tutkinnon ja työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä useissa yrityksissä ennen nykyistä ammattiani valmentajana ja ohjaajana. Viimeisimmäksi opiskelin  Helsingin lyhytterapiainstituutissa Ben Furmanin ja Tapani Aholan lyhytterapiaan pohjautuvaa ratkaisukeskeistä valmennusta.  Olen suorittanut IASTI:n sertifiointitason  Advanced Solution- Focuced Practioner of Coaching (2018) 

 Kokemuksena minulla on kymmenen vuoden yrittäjätausta hyvinvointialalla erilaisissa tehtävissä. Olen valmentanut asiakkaita ympäri Suomea.  Erilaisia sekä eri taustoista olevia miehiä ja naisia. Järjestän ja ohjaan pienryhmissä, voimaannuttavia ja läsnäoloon perustuvia teemailtoja, tuotan sekä ohjaan meditaatioita sekä luennoin ajankohtaisiin aiheisiin liittyen. Toimintani on hyvin ihmisläheistä, ruohonjuuritason auttamista, ihmiseltä ihmiselle. Pääroolissa on aina asiakas itse ja hänen arvokas tietotaitonsa.

Taru