TaruKaroliina

Olen henkisen kasvun ohjaaja ja opettaja, näkijä, luontaishoitaja, ja kahden ihanan koululaispojan äiti. 

Olen aiemmin työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä useissa yrityksissä. Kuitenkin Elämän Kutsu alkoi viedä minua omaan suuntaan ja aloin pikkuhiljaa kouluttautua erilaisiin vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin.

Olen kouluttautunut eri hoitomuotojen osalta vuosien aikana. Luontaishoitojen myötä oma selvänäköisyys, -kuuloisuus ja -tuntoisuus alkoi voimakkaasti näyttäytyä päivittäisessä hoitotyössä ja sen myötä uusi suunta Henkisenä Ohjaajana ja Opettaja on saanut tilaa ja kysyntää. Elämän oma Koulu on antanut minulle henkistä vahvuutta ja kypsyyttä toteuttaa omaa Unelmaani ja mahdollisuuden auttaa muita kanssakulkijoita. Olen kiitollinen siitä.

Jokaisella meistä on oma ElämänPolku, jota suunnitelmallisesti kuljemme. Välillä kiertoteitä ja kivikkoista tietä pitkin, mutta lopulta kuitenkin pääsemme Perille. Kaikki tiet vievät siis oikeaan suuntaan, mitä ikinä Elämässäsi valitsetkin. Kaikella on aina tarkoituksensa, oma aikansa ja paikkansa. Olet aina oikeassa kohdassa omaa elämääsi ja sen käsikirjoitusta. 

Haluan omalla kokemuksella ja esimerkillä auttaa ja ohjata muita, kulkemaan juuri sitä ainutlaatuista Polkua pitkin, mikä kenellekin on tarkoitettu. Joskus olemme vaan niin eksyksissä ja kaukana todellisesta Itsestämme että polkumme näyttää hyvin pimeältä. Haluan tuoda Polullesi lisää Valoa ja iloa, jotta oma Voimasi ja Itsesi alkaa selkeämmin puhutella sinua. Sinä Itse olet Oman Elämäsi Luoja.

TaruKaroliina