Paras versio minusta -valmennus

Paras Versio Minusta -valmennus on ratkaisukeskeisen ajattelun ja luovan energian, sekä oman intuition hyödyntämisen työskentelymalli henkisen hyvinvoinnin sekä jaksamisen tueksi. Valmennuksessa keskitymme erityisesti ihmisyyteen, empatiaan, myötätuntoon, vuorovaikutukseen, tunnetaitoihin sekä ajattelu- ja uskomusmalleihin, inspiraatioon, unelmiin, muutokseen ja moneen muuhunkin asiaan. Tarkoituksena on herätellä meissä
olevia luontaisia voimavaroja ja valjastaa niitä tehokkaampaan käyttöön itsetuntemuksen vahvistamiseksi.

 

Henkilökohtainen verkkovalmennus Tarun kanssa 55€/60min 70€/90min

Paras Versio Minusta -valmennuksessa saat käytännönläheisiä vinkkejä ja työkaluja toteutettavaksi omaan arkeen sekä työhön. Valmennus on suunnattu kaikille, uraan tai ammattiin katsomatta, kaikille ketkä ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä sekä luovista -ja intuitiivisista menetelmistä. Tämä valmennus on sinulle, joka haluat selkeyttä omaan elämänhallintaan, toimivammat ihmissuhteet, kohdata todellisen tunnemaailmasi ja konkreettisia keinoja oman arjen eheyttämiseen. Tämä on myös sinulle, joka olet jo aloittanut oman itsesi kehittämisen ja haluat ylläpitää sekä oppia lisää näitä taitoja. Minun tarkoitus on tuoda sinulle työkaluja muutosprosessiin ja auttaa sinua ymmärtämään miksikoet asioita niin kuin koet. Tuon sinulle näkökulmia siihen, miten muuttamalla omaa
ajattelua, toimintaa ja käyttäytymistä sekä suhtautumista asioihin ja ihmisiin saadaan aikaan näkyviä tuloksia. Miten tunteita tunnistamalla ja hyväksymällä lisäät omaa itsetuntemusta ja vapaudut haitallisista asioista ja ihmissuhteista.

 

 

Henkilökohtainen verkkovalmennus ja intuitiivinen meditaatio Tarun kanssa 90€/120 min

Paras Versio Minusta -valmennuksessa saat käytännönläheisiä vinkkejä ja työkaluja toteutettavaksi omaan arkeen sekä työhön. Valmennus on suunnattu kaikille, uraan tai ammattiin katsomatta, kaikille ketkä ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä sekä luovista -ja intuitiivisista menetelmistä. Tämä valmennus on sinulle, joka haluat selkeyttä omaan elämänhallintaan, toimivammat ihmissuhteet, kohdata todellisen tunnemaailmasi ja konkreettisia keinoja oman arjen eheyttämiseen. Tämä on myös sinulle, joka olet jo aloittanut oman itsesi kehittämisen ja haluat ylläpitää sekä oppia lisää näitä taitoja.

Minun tarkoitus on tuoda sinulle työkaluja muutosprosessiin ja auttaa sinua ymmärtämään miksi koet asioita niin kuin koet. Tuon sinulle näkökulmia siihen miten muuttamalla omaa ajattelua, toimintaa ja käyttäytymistä sekä suhtautumista asioihin ja ihmisiin saadaan aikaan näkyviä tuloksia. Miten tunteita tunnistamalla ja hyväksymällä lisäät omaa itsetuntemusta ja vapaudut haitallisista asioista ja ihmissuhteista.

Valmennuksen lisäksi ohjaan sinulle Intuitiivisen meditaation valmennuksessa esiin nousevien asioiden, tunteiden ja ajatuksien tueksi. Meditaatio nauhoitetaan, joten voit palata äänitteeseen niin usein kuin haluat.

 

 

Paras Versio Minusta –luento ja meditaatio

Luovuus auttaa meitä sopeutumaan ja hyväksymään jatkuvan muutoksen. Luovuudella on meitä tasapainottava vaikutus kaiken tekoälyn ja suorittamisen keskellä. Se on yksi osa ihmisyyttä ja sitä ei voi korvata millään.  Inhimilliset arvot nousevat esiin ja empatialla sekä myötätunnolla on nyt huutava tarve olla osana ongelmanratkaisua meidän ihmisten elämän haasteissa. 

Luovuuden lisäksi yksi tärkeä taito on vahvistaa yhteyttä omaan Intuitioomme. Intuitio on yksi tietämisen tapa ja yhdessä ne toimivat sinun parhaaksesi. Luovuus meissä alkaa virtaamaan, kun luotat omaan Intuitioosi.  Se on tietoisuuden osa, jota on mahdollisuus kehittää ja vahvistaa. Jos kiinnostuit miten juuri sinä voit luoda Parhaan Version Itsestäsi näitä taitoja kehittämällä, niin tämä paketti on sinulle sopiva.

Meditaatio on yksi keino pysähtyä ja tarttua hetken tuomaan viisauteen. Saan mahdollisuuden kuunnella ja kuulla itseäni, sekä kehoa, sielua, ja mieltä.  Meditaatioissani yhdistyvät aina kokonaisuus. Keho, sielu ja mieli. Nämä kaikki puolet ovat meissä ja olemassa meitä varten. 

Meditaation tarkoitus on auttaa sinua pysähtymään ja laskemaan stressitasoasi niin, että kuulet paremmin todellisen itsesi viestejä. Meditaatiossa ei tarvitse suorittaa mitään, ajatukset ja tunteet saavat tulla ja mennä. Ne ovat kuin säätiloja, sen enempää niitä tulkiten tai analysoiden. Tärkeintä on, että jokainen kokee hetken itselleen merkityksellisenä ja ainutlaatuisena.

Sisältö:

Paras Versio Minusta - avaimia parempaan itsetuntemukseen (90-120 min)

  • Luovuuden ja Intuition merkitys ihmiselle -luento
  • Rentouttava meditaatiohetki oman luovuuden herättämiseen 
  • Harjoituksia oman intuition vahvistamiseen 

 

Voit tilata Paras Versio Minusta –luennon ja meditaation omaan tapahtumaasi. Palvelu sopii ryhmille, työyhteisöille hyvinvointipäiviin tai TYKY- ohjelmaan.

 

Kysy lisää niin teen tarjouksen juuri sinun tarpeisiin!

 

"Tarun luona on ihana käydä ja joka kerta ajatukset ovat käynnin jälkeen selkeämmät ja ylimääräinen kohina vaimeampaa. Ihanaa levollisuutta, rauhan tunnetta ja luottamusta siihen, että asiat kulkevat oikeaan suuntaan! " Katja Hynynen, Stressfield Oy 2020”

 

 

“Tutustuin Taruun vuosia sitten. Vähän ennen sitä oli alkanut tämä minun ns. uusi elämäni ja tarvitsin jotakin näkökulmia, miten mennä eteenpäin. Olen saanut valtavasti rohkeutta, voimaa ja luottamusta itseeni Tarun valmennusten kautta. Hänen oma tarinansa antaa uskoa, toivoa ja uskallusta tehdä uudenlaisia valintoja ja päätöksiä risteyskohdissa ja muutostilanteissa. Tarun rauhallinen, lämmin ja empaattinen olemus rohkaisee olemaan aina sydän auki. “Siivous ja kotipalvelu Airas Satu, Satu Airas 2019”

 

 

“Taru on hyvin empaattinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Oman muutoksen ja myllerryksen keskellä olen saanut hyvin konkreettisia ohjeita ja neuvoja siitä, miten voin elämässäni mennä eteenpäin, kun en itse ole haasteellisessa tilanteessa löytänyt ratkaisuja. Yhdessä olemme matkaa kulkeneet jo vuosia ja edelleen olen yhteydessä Taruun, jos mieltäni jokin askarruttaa ja tarvitsen uudenlaisia näkökulmia” JH SaltyWellness, Jonna Hallikainen 2020”