Journey of Your Heart -Sydämen matka

Minun polkuni kohti Muuttuvaa Naista, kohti aitoa minää, Pyhää Jumalatarta on ollut mahtava kokemus. Tämän kokemuksen myötä olen luonut Journey of Your Heart -Sydämen matka -teemaillat, jonka tarkoituksena on jakaa tietoa ja kokemuksia siitä kehityksestä ja kasvusta -Muuttuvaksi Naiseksi. Tämä matka on ollut kivikkoinen,hyvinkin mutkikas ja hauras.Samalla niin täydellinen ja kokonainen. Välillä on ollut suurta hämmennystä, epätoivoa mutta kuitenkin ihmeitä ja yllätyksiä. Kaikki ne haasteet, joiden kanssa olen kipuillut ja kasvanut ovat tuoneet minut koko ajan lähemmäs Itseäni ja sitä todellista minää kuka olen. Toki se vaatii päätöksiä, sitoutumista, kärsivällisyyttä ja uskoa!

Journey of Your Heart Sydämen Matka -teemaillat tarjoavat sinulle näitä avaimia ja oivalluksia kohti Muuttuvaa Naista kohti omaa sydämesi polkua. Sitä olemisen tilaa jossa voit vapaasti luoda elämääsi, olla täysin vapaa, aito oma Itsesi. Se upea Luojan luomus, jonka hän sinusta loi!

Etsimme kukin itsessämme yhä vahvempaa yhteyttä omaan naiseuden voimaan, ja siihen tietoisuuteen, mistä käsin luot elämääsi. Ryhmähoito -iltojen aikana sinun on mahdollista tiedostaa yhä syvemmin niitä naiseuden malleja, joita me kannamme mukanamme, mutta joista on aika irrottautua. Herättelen sinua uusilla mielenkiintoisilla ajatuksilla feminiinisyyden ja naiseuden merkityksestä. Miten sinä voit ottaa käyttöön kaiken tämän viisauden omaan elämääsi ja arkeesi?

Oman Feminiinisyyden/Naiseuden tunnistaminen voimavarana, Herkkyys ja Intuitio. Vapaus ja Rohkeus. Ihmissuhteet ja niiden merkitys. Sielunkumppanuus ja pyhä parisuhde. Kanavoitu ja hoitava meditaatio, Intuitiiviset viestit kaikille osallistujille. Keskustelua ja harjoituksia Intuition vahvistamiseksi eri menetelmin. Puhun myös omasta kokemuksesta ja omasta matkasta kohti Aitoa Minää ♥

Tämä on juuri Sinulle, joka haluat koota pienen mukavan ryhmän ihmisiä omaan kotiisi tai johonkin mukavaan Sinulle tärkeään paikkaan!

Tulen paikan päälle pitämään ihania ryhmäenergiahoito -iltoja jossa aiheena mm. Pyhä Naiseus ja viisaus, - Herätä sisäinen Jumalattaresi!

Ryhmäkoko noin 5-10 osallistujaa 
40eur/hlö - kesto 2-2,5h