Ajankohtaista

Sydämen Matka - Tunne Juuresi teemaillat

Ihminen on kokonaisuus. Keho, mieli ja sielu. Todellinen tieto on ytimessä, sielussa. Sinussa on jo kaikki tieto. Tarkoitus on löytää tuo kaikki salattu itsestä.

Itsensä kehittäminen lähtee juurista. Kun ihminen haluaa kasvaa ja kehittyä, täytyy matkata omaan sisimpäänsä, itseensä.

Matkan alussa voit kysyä itseltäsi kuka olet tällä hetkellä, mitä haluat kehittää itsessäsi tai missä haluat kasvaa eteenpäin? Mitkä ovat sinun perusarvojasi?

Kaiken tarkoituksena on tuoda sinua lähemmäs todellista itseäsi, kohdata itsesi ja tunnemaailmasi lempeästi hyväksyen.

Itsensä ja tunteidensa hyväksyminen, sekä tasapainoinen ja läsnäoleva elämä on (Sydämen Matkan) arvoja, joita itsensä tietoisen kehittämisen avulla voidaan saavuttaa. Mutta kuten kaikessa,  ei tässäkään asiassa ole koskaan täysin valmis. Prosessi elää.

Tunne Juuresi- teemailta keskittyy kehotietoisuuteen. Tunteet ovat kehossa, vaikkakin mieli niitä prosessoi tajunnan tasolla. Kehosi viestii sinulle jatkuvasti erilaisia asioita? Osaanko kuunnella niitä oikeasti ja aidosti? Tunnistatko todelliset tunteesi ja tarpeesi? Osaatko ilmaista itseäsi vapaasti, lempeän hallitusti toimien?

Tunne Juuresi -teemaillat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua enemmän itseesi todellisten tunteidesi kautta.

Ohjelmassa Intuitiivisen musiikin siivittämä meditaatiomatka, Tunne Juuresi - kuvan kautta näkymättömästä näkyväksi -harjoitus, sekä keskustelua tunteiden merkityksellisyydestä 

Illan hinta on 45E/hlö min 5hlö

Voit varata Sydämen matka -teemaillan itsellesi ja ystävillesi, työporukallesi tai muuten vain!

 

Ota yhteyttä Taru Astikainen/0503473668